Reactie plaatsen

Reacties

Mia De Bondt
3 jaar geleden

16 december 2018. Proficiat aan alle Voices voor het prachtig optreden in de mooie Kapel van Merksplas!

Inge Terryn
3 jaar geleden

Het was een bijzonder warm optreden. De songs brachten ons in volle kerstsfeer, op een erg mooie plek

Christel Onsea
4 jaar geleden

19 november 2017 . De prachtige stemmen van VOICES weerklonken in de St Lambertuskerk van Westerlo . Hun dirigente Tal leidde het koor perfect en de pianist Kurt en de percussionist Jef zorgden voor een perfecte muzikale ondersteuning . Klasse!!!

Viviane Mangelschots
4 jaar geleden

Aanstekelijk en soms ontroerend, hemelse solo's en een vlotte dirigent. Top!!

Bea Ockier
4 jaar geleden

Wat een zalige namiddag,hebben we beleefd,dank zij de hemelse voice's!!!

Bedankt daarvoor.

Barbara Claereboudt
4 jaar geleden

Wauw, wat een 'voices'!
Zoveel stemmen die prima op elkaar zijn afgestemd, hemels om naar te luisteren en puik werk van de dirigente. Maar ook zeker de muzikanten niet vergeten... 'Voices', een echte aanrader!! Chapeau!

Anita Cuypers
4 jaar geleden

Voices dikke proficiat..
Vol bewondering voor dit koor, lang geleden dat'k nog zo mooie muziek, choreografie, en enthousiaste van dirigent heb mogen beleven. Doe zo voort...ik kom zeker nog

frans en Marth Van Den Muysenbergh
4 jaar geleden

Het koor brengt zeer mooie liedjes,het is een plezier deze te gaan bekijken en beluisteren. Proficiat aan de zangers en dirigente !!!

Ida Raaymakers en Andreas Willems
4 jaar geleden

We zijn al vaak gaan luisteren naar het gospelkoor Voices. Ik heb enorm veel bewondering voor de zangers en de dirigente. Ongelooflijk hoe ze alles zo mooi samenbrengen: klanken, woorden, gebaren, gevoelsuitdrukkingen... Proficiat!

Ingrid Willemsens
4 jaar geleden

Het koor bestond 1 jaar toen ik samen met mijn collega Leen ben ingestapt. Vanaf de eerste repetitie, had de gospelmicrobe me te pakken. Niets zo plezant als "samen zingen" en ook wetenschappelijk bewezen dat het goed is voor hart en bloedvaten. Dus een win-win voor iedereen! Lang zullen we leven!

Rob Somers
4 jaar geleden

Ik heb naast het koor een druk programma. Maar ik kan en wil het gospelkoor niet opgeven. Het is reuze om samen te zingen en te swingen !!!!!

Jan Michielsen
4 jaar geleden

Een jaar geleden was er een oproep om meer mannen in het koor te betrekken. Sinds ik de stap gezet heb, heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad ! Het is een leuke ontspanning in een aangename groep waar je iedere week opnieuw naar uitkijkt !

Kathleen van houten
4 jaar geleden

Ik ben nu bijna 2 jaar bij voices en kijk elke week uit naar de repetities. Het is pure ontspanning voor mij, even weg van mijn drukke bestaan en het hoofd leeg zingen. Heerlijk!
Ik ben super blij dat ik lid ben geworden!

Wendy Verhoeven
4 jaar geleden

Ik zing ondertussen al van bijna het begin met Voices en het is zo plezant en ontspannend dat ik elke week weer uitkijk naar de repetitie en de concerten.

Hilde Willems
4 jaar geleden

Ik zing al meer dan 6 jaar bij Voices, en blijf het ongelooflijk plezant vinden. Voices is een groep van fijne, enthousiaste mensen. Want wat werkt beter dan zingen om goedgezind te worden?